torstai 2. helmikuuta 2017

Purolat


 Purolat. Pariskunta, joka tapasi ensimmäisen kerran kymmenen vuotta sitten ystävän/luokkakaverin järjestämissä bileissä. Tämä nainen tässä oli juuri muuttanut Keski-Suomesta Etelä-Pohjanmaalle ja tämä mies tässä oli avustanut ystävää muutossa ja osallistunut ilomielin bileisiin. Ehkä jo silloin jotakin oli ilmassa, vaikka tämä pariskunta ei tainnut silloin muuta kuin sanoa moi toisilleen. Molemmat oltiin tosin silloin varattuja.

Kymmenen vuoden aikana sitä kuultiin toistemme kuulumisia välikäsien, tai suiden, kautta. Yhteiset ystävämme ja facebook piti huolen siitä, että taidettiin jotain toistemme kuulumisista tietää. Nainen muistaa nähneensä tuon miehen televisiossakin. Kuunteli Ylen taltioimaa konserttia. Ei silloinkaan voinut käsittää, ketä siitä televisioruudusta oikeasti katseli.

Blogitekstin kuvat valitsin siksi, koska kuvan harmonikka ja mies oli  "the syy", millä tämä kuvan hymyilevä nainen sai astetta paremman kontaktin mieheen. Muutama vuosi sitten tämä laulamisesta haaveileva nainen tarvitsi säestäjää. Mies osui ansaan lupautuessaan säestäjäksi. Musiikin verukkeella oli helppo saada kehitettyä uusia tapaamisia, lähes päivittäin. 
Ja kun näkemiset oli aina yhtä lepposia, mukavia, rentoja, vapauttavia, niitä alkoi kaipaamaan, vaikka taisi todellisuudessa rakkaus olla siellä nuottien, sävelmien ja kaiken muun takana. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti